Publicat de: Cip Paraschiv | 31 iulie , 2014

Samanta buna

Antrenori zonali

Cel mai mare proiect de dezvoltare fotbalistica din Europa la nivelul esalonului juvenil incepe sa se creioneze, atat in ceea ce priveste investitiile in resursa umana si in infrastructura, dar si cand vorbim de banii alocati efectiv acestui proiect grandios.

Saptamana trecuta a avut loc prima intalnire cu noua structura a referentilor zonali. Primul pas facut a fost acela de a le reda antrenorilor de copii si juniori importanta si respectul cuvenit: un salariu marit cu aproape 200%, o raza mult mai mica de acoperire a ariei de selectie (un antrenor la doua judete), o noua linie metodica si o instruire la cele mai inalte standarde ce se va intensifica gradual si, nu in ultimul rand, un set complet al echipamentului oficial al echipei nationale, lucru realizat pentru prima data in istoria FRF.

Trebuie sa intelegem ca la echipa nationala nu putem transfera jucatori portughezi sau brazilieni si ca la naturalizare Romania nu a excelat niciodata. E adevarat ca schimbarile structurale necesita timp si ca rezultatele se vor vedea pe termen mediu sau lung, dar pana la urma si in Biblie scrie ca daca nu insamantezi, nu creste. Iar noi ne-am asumat responsabilitatea sa sadim samanta buna.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: