Publicat de: Cip Paraschiv | 2 martie , 2014

De ce in echipa lui Razvan Burleanu

poza (3)

Am ales cu incredere si optimism echipa lui Razvan Burleanu…

pentru ca Razvan Burleanu a demonstrat! A creat din minifotbal un fenomen social, o structura cu peste 30000 de practicanti in Romania, a organizat patru campionate europene (toate castigate de tricolorii nostri) urmand ca in 2015, in SUA, sa se desfasoare primul campionat mondial!

pentru ca Razvan Burleanu are recunoastere internationala. Este presedintele Federatiei Europene de Minifotbal (singurul presedinte la un sport de echipa intr-un for international), un presedinte care a primit felicitari personal din partea premierului britanic James Cameron pentru proiectul sau in minifotbal.

pentru ca Razvan Burleanu are cel mai bun program de guvernanta sportiva, fiind singurul candidat care face o separare distincta intre componenta sportiva si cea administrativa. A adunat in jurul sau experti din toate arealurile (inclusiv experti straini), intelegand ca fotbalul nu mai este demult doar un simplu sport, este o industrie care poate aduce, dincolo de performante sportive, venituri si profituri de neimaginat.

pentru ca desi l-am iubit pe sportivul Gheorghe Popescu, nu pot sa nu remarc cu tristete cum acesta s-a demitizat prin legitimarea unui sistem falimentar, prin girarea cuplului toxic Mircea Sandu – Adalbert Kassai. Din pacate, Gica Popescu nu intelege cat rau ar putea sa faca tarii noastre dintr-o pozitie de prim rang, atat timp cat UEFA s-a dispensat de serviciile sale.

si da, pentru ca Razvan Burleanu nu a ars etape, si-a consolidat cariera academica pas cu pas detasandu-se clar de toti ceilalti contra-candidati! Razvan Burleanu reprezinta mai mult decat un simplu candidat la sefia FRF, Razvan reprezinta un simbol, reprezinta increderea ca si in tara noastra meritocratia si adevaratele valori pot reusi, increderea ca un sistem defect si falimentar poate fi invins.

Miercuri, 5 martie, romanii au de ales intre o viziune pro-occidentala, care ar putea relansa sportul rege  si intre a ramane in balcanismul nostru atat de pagubos. De noi depinde!

poza (2)

Reclame

Responses

  1. […] https://cipparaschiv.wordpress.com/2014/03/02/de-ce-in-echipa-lui-razvan-burleanu/ […]

  2. […] Liviu Bratescu: Despre dezamagiri, frustrari si alte emotii si politica Ciprian Paraschiv: De ce in echipa lui Razvan Burleanu […]

  3. […] Inchei definitiv aceasta polemica, promitandu-le microbistilor ca voi face tot ce imi sta in putinta pentru relansarea fotbalului romanesc, proiect in care am crezut (mergand cumva impotriva vantului) si pe care mi l-am asumat din momentul 0. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: