Publicat de: Cip Paraschiv | 25 Octombrie , 2013

Daniel Pancu

Daniel Pancu a inscris miercuri doua goluri de kinograma in dealul Copoului. Primul gol, un trasor din lovitura libera de la peste 40 de metri cred ca va ramane si golul campionatului. A jucat inteligent, si-a dirijat colegii din teren si a alergat atat cat a putut pana a fost schimbat. Evident, s-a bucurat dupa inscrierea celor doua goluri foarte frumoase si gesturile sale prin care s-a descarcat emotional (gesturi ce nu au continut nimic nelalocul lor) s-au indreptat catre propria galerie. Declaratiile sale de la finalul meciului au fost la fel de decente.

Suporterii patimasi ai Iasului l-au huiduit insa din primul pana in ultimul minut. Pacat, pentru ca Daniel a scris una dintre cele mai frumoase file din istoria fotbalului moldav, reprezentand cu cinste orasul nostru atat la echipele de top la care a activat, cat si la echipa nationala. Mai mult decat atat, eu stiu ca sufletul i-a ramas tot timpul la orasul natal si la echipa care l-a lansat in fotbalul mare (dau doar un simplu exemplu, mai putin cunoscut: atunci cand a semnat cu Besiktas Istambul, a sponsorizat Politehnica Iasi cu doua seturi de echipament complete, incluzand aici si treninguri de prezentare, de antrenament, ghete de joc si antrenament, adidasi, etc.)

E foarte normal sa tinem cu echipa noastra, dar totodata e bine sa ne respectam valorile cu care de altfel ar trebui sa ne mandrim!

Anunțuri

Responses

  1. […] Cip Paraschiv: Daniel Pancu […]

  2. Jos Palaria fata de cele doua goluri ale (ex)IESEANULUI Pancu…!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: