Publicat de: Cip Paraschiv | 19 Martie , 2013

In bocca al lupo!

P2310095

Saptamana trecuta s-a inaugurat la Iasi Scoala de fotbal “Magic – Trofeo Maestrelli” la initiativa laudabila a lui Dan Cojocaru (alias Mops), scoala de fotbal ce se adreseaza pentru inceput copiilor cu varste intre 6 si 12 ani.

Colaborarea cu celebra scoala Trofeo – Maestrelli este de bun augur, de altfel mai multi campioni ai Italiei vizitand orasul nostru de-a lungul timpului in vederea perfectarii acestui parteneriat. Ultimii sositi in Iasi au fost Giancarlo Antognoni si Toto Schillaci, doi monstri sacri ai fotbalului mondial, doi campioni care au venit sa incurajeze si sa sustina acest proiect frumos.

Acest proiect nu a fost gandit ieri si s-a intamplat azi. Sunt ani de zile de cand Enzo Banti si Nicola Stagi (fondatorii Trofeo Maestrelli) vin in capitala Moldovei si spre bucuria microbistilor, lobby-ul intreprins de ei are acum o finalitate.

Ma bucur pentru initiativa lui Dan Cojocaru, stiu cat de mult si-a dorit sa puna pe picioare un club profesionist de fotbal si iata ca visul sau a devenit realitate. Este o sansa fantastica pentru micutii fotbalisti ai Iasului, ei sunt viitorul nostru iar la actuala criza financiara, numai investitia in propria pepiniera ne poate da sperante ca peste timp echipa din dealul Copoului sa joace in cupele europene.

P2310122

P2300996

P2310026

P2300990

Anunțuri

Responses

  1. […] Catalin Toma: O ultima sansa pentru PDL Cip Paraschiv: In bocca al lupo! […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: