Publicat de: Cip Paraschiv | 30 septembrie , 2012

Iesenii sunt alaturi de Andrei!

 

Vineri seara, 28 septembrie 2012, de la ora 20.00 in nocturna, pe terenul multifunctional nou inaugurat realizat din fonduri europene de langa Hotel Sport, s-a desfasurat meciul caritabil dintre fostele glorii ale Politehnicii Iasi si reprezentantii ASEI.

Meciul caritabil a fost organizat de ASEI (Asociatia Suporterilor de Elita din Iasi) impreuna cu DJST (Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi), printre parteneri numarandu-se si Fundatia Comunitara Iasi, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Primaria Iasi, Consiliul Judetean Iasi. Obiectivul principal a fost strangerea de fonduri pentru tanarul Andrei Popa, elev de 17 ani la Liceul V. Alecsandri, care si-a frant coloana vertebrala la inceputul lunii septembrie, in parcarea ERA Park, in orele de pregatire de dinaintea Gfest.

Desi vremea a fost neprielnica, iesenii care au venit sa-l sustina pe Andrei au indurat ploaia pana la sfarsitul meciului. Au avut insa parte de un spectacol fotbalistic frumos, cu multe goluri, jocul incheindu-se cu scorul nedecis de 9-9, personal reusind sa inscriu 4 goluri pentru sufletista mea echipa! De mentionat ca in echipa old-boys Politehnica Iasi a jucat si primarul Iasiului, iar in echipa suporterilor, alaturi de mine, a evoluat si campionul european paralimpic la saritura in lungime, Florin Cojoc.

Dincolo de suma de bani stransa, mesajul nostru a fost acela ca noi credem in Andrei si de aceea el nu trebuie sa-si piarda speranta. De altfel, tatal lui Andrei care a venit la eveniment direct de la spital unde Andrei tocmai suferise doua interventii chirurgicale, vizibil emotionat, a spus ca Andrei este un luptator si ca nu va renunta la lupta!

Vreau sa multumesc fostilor mei coechiperi ca au raspuns cu entuziasm invitatiei mele, ii multumesc lui Sergiu Melinte si suporterilor sufletisti din jurul sau, multumesc mass mediei iesene si celor care au promovat cauza lui Andrei si nu in ultimul rand, multumesc tuturor iesenilor care au fost prezenti la meci si au donat din inima, demonstrand inca o data ca dragii mei ieseni sunt solidari la suferinta, ca iesenii au inima mare!

Reclame

Responses

  1. Va multumim.

    • Cu mare, mare drag!!! Noi credem in tine, Andrei!!!

  2. […] calitate de om care a lucrat in administratie o stiu sportivii, antrenorii, conducatorii de club, oamenii de rand, politicienii indiferent de culoarea politica si, in mare parte, jurnalistii din media ieseana. Si […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: