Publicat de: Cip Paraschiv | 18 Aprilie , 2012

Goodbye my love, goodbye!

Acum exact o luna de zile am avut un post in care vorbeam despre o fotografie de pe contul meu de facebook ce a atins astazi cifra record de 133 de like-uri, 127 de comentarii si 12 share-uiri.

Fara sa fiu neaparat un impatimit al retelei de socializare, dar constient de zicala ca „daca nu esti pe facebook, nu existi”, remarc in aceasta seara inca o fotografie care a depasit pragul de 100 de like-uri si 100 de comentarii. 

Este o fotografie facuta la meciul meu de retragere, in care se vede galeria celei mai iubite echipe din istoria Iasiului, Politehnica, in toata splendoarea ei. De fapt, majoritatea comentariilor le apartine suporterilor echipei din dealul Copoului, suporteri ce si-au amintit cu drag de acele vremuri cand veneau in numar mare la stadion.

Sintetizand comentariile tifosilor ieseni: ce isi doresc ei? Nimic extraordinar, doar sa simta ca echipa pune suflet in teren iar latura pecuniara conteaza mai putin,  doar sa li se ofere ocazia sa cante din nou cu placere in tribunele stadionului Emil Alexandrescu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: