Publicat de: Cip Paraschiv | 1 aprilie , 2012

Copiii Iasiului

Iasiul a dat tarii si lumii intregi oameni de mare valoare, in diferite domenii de activitate. Acest lucru este valabil si in cazul fotbalului, jucatori crescuti in Iasi ajungand sa joace la echipe mari din tară si din strainatate, ba chiar si in echipa nationala a Romaniei. Prin urmare, eu cred ca Iasiul are manageri pregatiti, are antrenori capabili si are tineri valorosi gata sa faca cinste gruparii din dealul Copoului.

Ca am sustinut mereu promovarea juniorilor crescuti in propria pepiniera nu mai este o noutate, tot timpul am crezut si voi crede in resursa umana a Iasiului. Mai ales ca, pe langa cei 10 antrenori de la esalonul juvenil ce pregatesc echipele CSMS-ului, orasul nostru mai are un liceu cu program sportiv, mai are si cluburi private de fotbal.

Acum doi ani, intr-un post mai vechi pe blogul personal, dadeam trei nume: Herghelegiu, Cretu, Avramia. Vineri, jucatorul care a inscris si a avut o contributie decisiva pentru a mentine gruparea din dealul Copoului in cartile promovarii a fost Andrei Herghelegiu. Dupa ce a dat in turul campionatului goluri importante, dupa ce in pregatirea de iarna a inscris in aproape toate meciurile amicale desfasurate, iata ca Andrei Herghelegiu se dovedeste a fi din nou omul potrivit la locul potrivit, inscriind un gol cat o promovare!

Concluzia: Cu o strategie viabila pe termen lung, cu putin curaj, Iasiul poate promova bazandu-se si pe proprii copii!

Reclame

Responses

  1. Buna ziua,

    Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

    Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
    Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

    dumitru_gabriela31@yahoo.com


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: