Publicat de: Cip Paraschiv | 31 Martie , 2012

Atentie ieseni, vi se pregateste ceva!

In anul in care Iasiul a devenit Oras European al Sportului, am reusit sa aducem in Capitala Moldovei doua competitii studentesti de anvergura: in luna aprilie Turneul Zonal la Baschet (3×3) al Campionatului National Universitar, iar in luna mai Turneul Final la Fotbal din cadrul aceleiasi competitii.

In alta ordine de idei, in luna decembrie am avut sansa ca, alaturi de Adi Cotan si Vasile Simionas, sa reprezint Iasiul in meciul demonstrativ dintre Selectionata Moldovei si Generatia de Aur, meci ce s-a desfasurat la Botosani.

De ce am amintit de acest meci? Deoarece, in programul aferent fazei finale din competitia universitara la fotbal, este prevazuta si rejucarea meciului dintre Selectionata Moldovei si Generatia de Aur. De data asta pe teren propriu, in Sala Polivalenta si in mod cert cu mai multi jucatori ieseni in teren!!!

Inchei cu indemnul pe care l-am adresat suporterilor si in interviul acordat celor de la Student Sport: Daca puteti stati acasa! Si asa vom fi prea multi!!! 🙂 🙂 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: