Publicat de: Cip Paraschiv | 24 Martie , 2012

Let’s fight!!!

In aceasta seara, pentru prima data in Moldova si in Iasi, se va desfasura Gala MMA Iasi (Mixed Martial Arts), o competitie ce cunoaste un trend ascendent peste tot in lume, dar mai ales peste ocean, in America.

Daca gale MMA se organizeaza de peste un an in Romania, in special in zona Ardealului, este pentru prima data cand o astfel de gala se desfasoara in cusca in tara noastra, celelalte dispute organizate pana acum avand loc in ring.

Nume mari de freefighters din intreaga lume vor participa la eveniment, motiv pentru care invit toti iesenii sa participe in numar cat mai mare la spectacolul sportiv ce va avea loc in aceasta seara la Sala Polivalenta, incepand cu ora 21. Evenimentul va fi transmis in direct de National TV incepand cu ora 24, restul competitiei fiind inregistrat si difuzat ulterior.

In conditiile in care iesenii vor agrea un astfel de spectacol sportiv si vor umple Sala Polivalenta, din discutiile purtate cu Laurean Mihu (promotorul MMA in Romania), este posibil ca in toamna sa se organizeze la Iasi o gala eveniment Romania – Rusia!!!

PS. Bilete mai pot fi achizitionate in cursul zilei de azi de la Iulius Mall, la pretul promotional de 30 lei.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: