Publicat de: Cip Paraschiv | 15 Martie , 2012

Actiune reusita de PR

Meci frumos disputat cu trei zile inainte de inceputul campionatului in Sala Polivalenta, intre Politehnica Iasi – old boys si suporterii din dealul Copoului. Spun Politehnica Iasi – old boys, deoarece majoritatea fotbalistilor ce au jucat miercuri seara au fost componenti ai celei mai iubite echipe din istoria Iasiului.

Actiunea a avut un succes total, partida fiind presarata cu multe momente hazlii, momente vesele ce au culminat cu farsa facuta de Adi Cotan arbitrului de serviciu, Cornel Groza :). Evident, o astfel de secventa à la Benny Hill nu putea sa scape neremarcata de mass media, fie ca vorbim de ziarele sau televiziunile locale, fie ca vorbim de posturile de televiziune cu acoperire nationala.

Daca in echipa old boys au jucat nume mari ca Florin Prunea, Gheorghe Mihali, Benone Dohot, Danut Munteanu, Adrian Dobrea, Adi Cotan sau Mihai Dragoi, eu am preferat sa evoluez in echipa suporterilor ieseni. Am facut cu drag acest lucru deoarece, recunosc, am avut tot timpul sprijinul neconditionat al publicului iesean. Si mai ales pentru ca, desi au fost fotbalisti mult mai valorosi ca mine ce au activat in dealul Copoului, am fost singurul jucator (pana acum) caruia galeria i-a organizat un meci de retragere.

Concluzia: o actiune reusita de PR, reusita la care a contribuit din plin si liderului gruparii „Baietii Veseli”, Marius Srainer.

PS. In filmuletul atasat la inceputul postarii, la min.7, il puteti vedea pe cel mai talentat junior al Iasiului, jucatorul care va duce in mod cert gruparea din dealul Copoului in cupele europene 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: