Publicat de: Cip Paraschiv | 8 Martie , 2012

Like Frankie says: “And now, the end is near…”

Am inceput cu un citat din versurile faimoasei melodii “My way” a lui Frank Sinatra, in urma amplorii pe care au luat-o protestele impotriva celor doi ce au pastorit falimentar fotbalul in ultimii 20 de ani: Mircea Sandu si Dumitru Dragomir.

Managementul dezastros gestionat de acestia nu consta in devalizarea de palmarese, in taxe si impozite neachitate, in derby-urile spectaculoase cu doua suturi pe spatiul portii si cu puternic iz de mahala, in privatizarea profitului si nationalizarea pierderilor cu preluari de patrimonii si datorii lasate in grija fiscului.

Cu atat mai mult, nu sta nici in transferurile de jucatori aranjate in photoshop, cu trei semnaturi puse una peste alta, in conducatorii de echipe cu calitati certe de smecheri agramati, bucurosi de televiziunile avide gata sa le soarba ineptiile, nici in comisioanele grase incasate dupa coltul blocului si nici in cluburile intrate in insolventa, transformate peste noapte in noi entitati sportive prin fuziuni suspecte. Culmea, nu sta nici in ranjetul tehnocratic al celor doi „federali” si nici in explicatiile semidocte, cu citari de paragrafe din articole de lege aparute peste noapte, in functie de interese.

Nu, nu doar in acestea.

Semnalul suprem al incompetentei si neputintei lor este dat de golirea tribunelor si mutarea in strada a suporterilor ajunsi la limita rabdarii. Si mai ales in rezultatul inregistrat saptamana trecuta de echipa nationala de tineret, care a pierdut in fata Cehiei la un scor de forfait: 0-3!

PS. In cursul zilei de ieri, in grupul JOS MITICA DRAGOMIR! JOS MIRCEA SANDU!  infiintat pe facebook de un suporter patimas, in doar doua ore se inscrisesera peste 500 de membri din toata tara!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: