Publicat de: Cip Paraschiv | 4 Martie , 2012

One step ahead

Ieri, la Iasi,  ministrii Catalin Baba (MECTS) si Ion Cebanu (MTS – Republica Moldova) au semnat, in contextul sedintei comune a celor doua guverne, o intelegere bilaterala privind cooperarea in domeniile tineretului si sportului, intelegere valabila pe o perioada de 10 ani.

Astfel, cooperarea in domeniul tineretului se refera la tinerii cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani si se va face prin schimburi de delegatii de tineret, schimburi de experienta intre specialisti, participarea la tabere tematice, participarea la festivaluri culturale si folclorice pentru tineret.

In domeniul sportului, colaborarea se va realiza prin participarea echipelor sportive la competitii si la antrenamente din cele doua tari vecine, schimburi de antrenori, medici sportivi, reprezentanti ai federatiilor sportive.

Cred ca important de semnalat  ar fi si faptul ca Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi (institutie ce a avut onoarea de a fi fost vizitata pe data de 2 martie de catre ministrul Catalin Baba si presedintele Doina Melinte) este singura Directie din tara care are un proiect european pe fonduri transfrontaliere castigat (European spirit through sports without frontiers), proiect ce se deruleaza in parteneriat si cu Federatia Sportiva Sportul pentru Toti din Republica Moldova.

Anunțuri

Responses

  1. Basarabenii ar tre4bui mai mult ajutati de romani

    • Sunt de acord cu tine Mihai

  2. […] (typeof(addthis_share) == "undefined"){ addthis_share = [];}Cip Paraschiv: One step ahead Cristian Adomnitei: Explozia de la Holboca […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: