Publicat de: Cip Paraschiv | 21 Octombrie , 2011

La anul ne batem cu Oltchim!

Singura echipă privată 100% din Iaşi (pe tricourile jucătoarelor nu scrie nici Primăria Iaşi, nici Consiliul Judeţean Iaşi), a reuşit  să mai facă miercuri un pas important pentru promovarea în Liga Naţională invingând, în Sala Floreasca din capitală, Scoala nr. 181 Bucureşti.

Anunţat iniţial ca un mare derby (locul III contra locul I), meciul a fost la discreţia fetelor noastre care nu numai că s-au impus la o diferenţă considerabilă, dar au făcut şi spectacol, multe goluri fiind înscrise dincolo de semicercul de 9 metri şi chiar prin savuroasele „aeriene”.

Cu o linie de clasament de invidiat – 6 victorii consecutive, punctaj maxim, un golaveraj de +106 – se pare că reverimentul handbalului feminin în Capitala Moldovei prin Terom Z Iaşi capătă contur. Dacă mai punem la socoteală şi faptul că în componenţa lotului este şi Carmen Amariei (jucătoare de echipa naţională, dublă câştigătoare a Ligii Campionilor), obiectivul conducerii clubului – acela ca în 2012 Teromul să se bată pentru Cupele europene – nu mai pare atât de îndrăzneţ.

PS. Delegaţia oficială a Iaşiului a fost reprezentată cu cinste, alături de preşedintele clubului Florin Zamfir susţinând înflăcărat echipa şi senatorul Mihaela Popa

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: