Publicat de: Cip Paraschiv | 9 octombrie , 2011

Crosul Loteriei Române Iaşi 2011

 

 

Până nu demult, Crosul Loteriei Române se desfăşura anual doar în Bucureşti, cel mai mare număr de participanţi ridicându-se undeva în jurul cifrei de 5 mii.

Acum 3 ani, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iaşi a propus ca acest eveniment dotat cu premii foarte consistente să se desfăşoare în mai multe oraşe. Astfel, în 2010, pentru prima dată Crosul Loteriei s-a desfăşurat în 6 oraşe care cuprindeau toate regiunile ţării. Acest lucru a dus la creşterea numărului de participanţi per total, fiind de cel puţin 4 ori mai mare decât înaintea segmentării crosului în mai multe oraşe.

Anul trecut, tot Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iaşi a venit cu propunerea ca Crosul Loteriei să se desfăşoare pe două categorii: sportivi profesionişti şi neprofesionişti. Astfel, în 2011, s-a constatat o creştere a numărului de participanţi sensibil mai mare faţă de anul precedent.

Ar mai fi o ultimă propunere de făcut, la care sper ca Loteria Română să subscrie, în virtutea deschiderii de care a dat dovadă şi până acum. Dacă vrem să avem o participare mult mai numeroasă, de 10 -15 mii de participanţi precum la marile crosuri din metropolele lumii, ar trebui ca toate premiile consistente oferite de Loteria Română să se acorde prin tombolă. Evident, o condiţie obligatorie ar fi aceea ca toţi participanţii să parcurgă întreaga distanţă de 5 kilometri. Până la urmă, nu neapărat câştigătorii trebuie să conteze, acest cros adresându-se sportului de masă, sloganul fiind unul pe măsură: „Aleargă pentru sănătatea ta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: