Publicat de: Cip Paraschiv | 24 Iulie , 2011

Un tânăr care a pierdut o bună ocazie de a tăcea

Citesc la această oră, pe media on-line, o afirmaţie a unui tânăr de o anumită coloratură politică care doreşte să se facă cunoscut dând o declaraţie fără pic de sens: Mihaela Popa nu a fost interesată de proiectul „Iaşi – oraş european al sportului”, ba chiar a încercat să-l saboteze ???!!!

Ca sa-l parafrazez pe fostul preşedinte al Franţei, Jaques Chirac, acest tânăr „a pierdut o bună ocazie de a tăcea”.

Ca fost consilier al Mihaelei Popa pe vremea când era europarlamentar, pot spune, fără a exagera, că actualul senator a făcut pentru sport mai mult decât orice alt deputat din Parlamentul European de la acea vreme, ea aducând (în urma meselor rotunde organizate cu specialişti din lumea sportului) nu mai puţin de şapte amendamente la Proiectul de raport privind Cartea Albă a Sportului – document strategic prezentat de Comisia Europeană în vederea definirii orientărilor politice şi îmbunătăţirii vizibilităţii domeniului sportiv în procesul decizional al Uniunii Europene.

Că un senator din Parlamentul României nu poate interfera cu un act decizional luat în Parlamentul European e deja altă discuţie.

De fapt, îmi dau seama că acest tânăr este cel care nu s-a implicat deloc în frumosul proiect iniţiat de europarlamentarul Cătălin Ivan (o persoană pe care o apreciez mult), altfel ar fi ştiut ce demersuri presupune dosarul de candidatură al Iaşiului pentru a deveni oraş european al sportului.

Anunțuri

Responses

  1. […] fost consilier al Mihaelei Popa, în vremea când aceasta era europarlamentar, răspunde pe blogul său criticilor formulate de tinerii […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: