Publicat de: Cip Paraschiv | 16 Iulie , 2011

Susţine şi tu Iaşiul în competiţia „Oraşul European al Sportului – 2012”

Iaşiul a luat o opţiune foarte serioasă pentru a deveni Oraş European al Sportului în anul 2012 şi fără îndoială că acest merit îi aparţine, în cea mai mare măsură, europarlamentarului Cătălin Ivan.

Chiar dacă nu a apărut în fotografie alături cei doi reprezentanţi ACES prezenţi la Iaşi (Gianfranco Lupatelli – preşedinte, Hugo Alonso – secretar general), Cătălin este cel care a făcut lobby la nivelul Parlamentului European şi a depus eforturi pentru ca dosarul să fie consistent, astfel încât pe data de 6 august, în Scoţia, să avem şanse reale la obţinerea acestui titlu.

Ce a înţeles Cătălin este faptul că măcar în sport ambiţiile şi orgoliile politice nu îşi au locul (spre deosebire de alte persoane alese, care consideră că mingea sare doar dacă ei încuviinţează acest lucru), el conlucrând cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iaşi şi cu celelalte instituţii, entităţi şi persoane care ar fi putut să aducă un plus frumosului proiect.

În concluzie, mai este puţin timp iar Facebook, dar şi pe petitieonline.ro sunt linkuri de susţinere a acestei cauze pe care orice ieşean / român le poate accesa, comenta, promova sau semna.


Responses

 1. […] Gasiti pe blogul sau un articol in care-si incurajeaza cititorii sa sustina proiectul “Iasi – Oras European al Sportului 2012″. Daca ar putea sa-i molipseasca si pe altii cu entuziasmul, deschiderea si sinceritatea cu care sustine sportul, ar fi excelent. Din pacate nu sunt foarte multi in Iasi, iar cei care aseamana lui Cip prefera din decenta sa nu iasa in fata. Sa speram ca anul 2012 va fi un bun prilej pentru cei care iubesc sportul cu adevarat s-o arate, sa fie apreciati pentru munca si rezultatele lor. […]

 2. D-le Ciprian Paraschiv ,am o mare placere sa aud ca in 2012 Iasul va fi oras european al sportului. Sunt student si sportiv legitimat al clubului CSM Iasi la sectia de ciclism iar anul trecut in 2010 am putut organiza 2 concursuri de trial cu bicicleta in cadrul campaniei Bicicooltura cu ajutorul primariei si al firmei AB Plus, unul in fata esplanadei Palatului Culturii si unul in parcarea facultatii de chimie. As dori cu nerabdare ca acest sport (de masa) sa poata fi introdus si in acest proiect la anul.Sunt sigur ca va fi un eveniment de succes. Multumesc si daca doriti mai multe informatii astept raspunsul dumneavoastra la adresa de mail trial_boy18@yahoo.com

  • Draga Laurentiu, eu cred ca tot ce presupune actiune sportiva va fi incurajat in 2012. Felicitari!

   • Si cum putem tine legatura ?

   • Atat Catalin Ivan, initiatorul proiectului, cat si DJST Iasi vor fi deschisi atunci cand se va intocmi calendarul competitional in 2012

   • Sper ca d-voastra sa aveti un cuvant de spus la realizarea acestui calendar si incadrarea acestui eveniment. Multumesc, o seara buna.

   • Cu placere, o seara buna

 3. un film din cadrul concursului in fata Palatului Culturii http://vimeo.com/15468577

 4. Buna ziua, vreau sa stiu cand se va intocmi calendarul competitional pentru ca as vrea sa vorbesc cu dumneavoastra.

  • Joi, la ora 12, va astept la sediul Directiei


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: