Publicat de: Cip Paraschiv | 17 aprilie , 2011

Memento

Invitat fiind aseară la o emisiune sportivă, am observat că persoane din conducerea clubului de fotbal ACSMU Politehnica Iaşi sau chiar simpli suporteri au lăsat să se înţeleagă faptul că Iaşiul nu dispune de juniori de valoare care să fie promovaţi la echipa mare.

Celor ce acuză antrenorii de la eşalonul juvenil, ţin să le readuc aminte că în anul 2006 a doua echipă a clubului, Politehnica Iaşi II, a promovat în liga secundă cu jucători 100% proveniţi din copiii Iaşiului (media de vârstă a echipei fiind atunci de 17 ani!). Însă, imediat după promovare, locul a fost vândut unei obscure echipe din judeţul Călăraşi – F.C. Prefabricate Modelu.

De aceea, consider că problema nu se află la nivelul resurselor umane ale judeţului nostru sau la nivelul de instruire a antrenorilor, problema se află la nivelul strategic, sustenabil şi managerial de a privi în perspectivă pe termen lung.

Până nu vom învăţa să ne respectăm propria pepinieră şi să construim pe o bază solidă, nu vom putea spera să atingem excelenţa şi ne vom zbate în continuare în mediocritatea ligilor inferioare, mediocritate pe care dulcele târg al Ieşilor nu o merită.

Reclame

Responses

  1. Un bun inceput ! Da-i bataie…, asta-i drumul !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: