Publicat de: Cip Paraschiv | 24 martie , 2011

Să fim alături de fetele noastre!

Când am fost instalat în fruntea sportului ieşean, mi-am propus trei obiective majore: modernizarea bazelor sportive, stimularea populaţiei judeţului spre a practica sportul de masă şi atragerea de competiţii majore în Cetatea noastră.

Dacă asupra primului obiectiv (vezi Complexul Sportiv Gradinari, Sala de Gimnastică Păcurari, Hotel Sport, etc.) şi asupra celui de al doilea (Cupa Satelor la Trântă, World Challenge Day, Crosul Loteriei Române – înregistrat cu nou record de participare, etc.) nu mai revin, iată că în acest weekend Iaşiul găzduieşte, după aproximativ 10 ani, o competiţie internaţională de anvergură la handbal.

Este vorba de calificările pentru Campionatul European de juniori-fete, ce se vor desfăşura în perioada 25-27 martie la Sala Polivalentă. Dacă echipa DJST Iaşi a făcut eforturi extraordinare să aducă aceast regal handbalistic la noi în oraş, râmîne ca şi ieşenii să se ridice la înălţimea aşteptărilor şi să vină în număr cât mai mare să susţină fetele noastre. Mai ales că unul dintre antrenorii lotului este profesorul Jean Lupan, iar în lotul României figurează şi o sportivă de la Liceul cu Program Sportiv Iaşi.

Hai România, hai Iaşiul!

http://www.eurohandball.com/ech/17/women/2011/match/2/032

http://www.eurohandball.com/ech/17/women/2011/match/2/034

http://www.eurohandball.com/ech/17/women/2011/match/2/036

Reclame

Responses

  1. Succes !

  2. felicitari dle director regional pentru modul in care ati gazduit meciurile grupei a VI-a de calificare la CE de handbal – junioare II. am fost prezent doua zile la sala si chiar am ramas placut impresionat de numarul mare de spectatori, care in plus a si incurajat echipa romaniei, dar si de organizarea exemplara pe care ati realizat-o.

    • Multumesc, urmatorul post va fi despre eveniment


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: