Publicat de: Cip Paraschiv | 25 August , 2010

Construirea unui brand in sport – lansare carte

Joi, 19 august 2010, am avut lansarea primei cărţi „Construirea unui brand in sport”. Astăzi, a apărut primul interviu post-eveniment acordat unui site national de nişă (http://www.sportlocal.ro/detaliu-stire/ciprian-paraschiv-vorbete-despre-debutul-su-publicistic).

Îmbucurător pentru mine a fost faptul că foarte multă lume a venit la lansare, în condiţiile în care ziua şi ora au coincis cu un moment mult mai important pentru Iaşi. Dacă iniţial m-am mirat, acum îmi dau seama de ce Iaşiul rămâne cu aura şi nobleţea unui centru universitar de elită, oraşul în care cititul unei cărţi nu a devenit, deocamdată, un lucru inedit.

… „Tribuna oficială”: alături de Petru Radu (director Sedcom Libris), Vasile Arhire (director TVR Iaşi) şi Ioan Moraru (coordonator Cabinet metodic DSJ Iaşi) …

… Recenzia directorului TVR Iaşi, fost jurnalist sportiv (actualmente fără barbă şi musteaţă 🙂 ) …

… Recenzie coordonator Cabinet metodic DSJ Iaşi – Ioan Moraru (evident că nu s-a pus rău cu şeful 🙂 ) …

… Bine că nu mi se văd blugii rupţi în poză (apropo’ de interviul acordat www.sportlocal.ro 🙂 )…

… Intervenţie Marius Cosoi – cine ghiceşte ce reprezintă florile în culorile roşu şi albastru şi cele două oiţe? 🙂 …

… Nucu Antohi (director CSM Iaşi), deputatul Cristina Dobre şi…  jumătate din Dumitru Gherghişan (profesor UMF, fost arbitru internaţional handbal) …

… Auditoriul, încă răbdător 🙂 …

… Sesiunea de autografe …

(Mulţumiri jurnalistului Dan Teodorescu pentru fotografii)

Anunțuri

Responses

 1. Un fost fotbalist, actualmente cadru didactic si director al unei institutii de stat, cu suflet,demnitate, cap si mai ales ambitie, a reusit cu discretie sa confirme si sa-si confirme prietenia si respectul de care se bucura in oras, cel putin din partea oamenilor „apropiati de sufletul sau”.
  Locatia aleasa (din modestie) a fost plina ochi de oameni punctuali (…), dar li s-a facut loc si celor intarziati (…).
  Cu sau fara cartea lansata, cu sau fara doctoratul recent finalizat,da cu suflet mare si dorinta+putinta de a face,cu incredre si sprijin dezinteresat,Cip Paraschiv ar putea reprezenta macar o optiune in relansarea fotbalului iesean pentru cei care iubesc aerul Copoului si vor veni la meciuri pentru spectacol in teren si in tribune.
  Sunt sigur ca va avea vine sa curete cojile de seminte si cuvintele…si va avea cine sa cante…
  Succes !

  • Iti multumesc Cristi pentru cuvintele frumoase, poate prea frumoase ca sa le merit. Cat priveste fotbalul, se pare ca rebranding-ul deja a inceput

 2. Managerii in sport sunt tot mai putini in Romania, iar Cip Paraschiv este unul dintre ei. Putem spune Cip, ca de fapt, esti o raritate! Sa traiesti ca ne mai trebuiesti, prietene! (DanTe)

  • Cu reverenta academica, seniorului editor Dan Teodorescu, multumesc pentru cuvintele frumoase. Sportul are nevoie si de Dumneavoastra!

 3. […] un doctorat cu cercetare interdisciplinara in marketing sportiv iar, printre picaturi, am mai si scris cate ceva in decursul […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: