Publicat de: Cip Paraschiv | 27 Aprilie , 2009

Lecţie de marketing

Gazeta Sporturilor a avut fericita inspiraţie de a publica Integrala Ioan Chirilă, în care se regăsesc cele mai cunoscute cărţi ale lui Nea Vanea. Din păcate, generaţiile tinere nu prea mai ştiu cine a fost şi ce a reprezentat Ioan Chirilă în literatura (de sport) română. Personal, vă garantez că absolut toate volumele merită a fi citite din scoarţă în scoarţă.

Nu mă pot abţine totuşi să nu fac o comparaţie cu modul în care se promovează cărţile peste ocean. Păstrând proporţiile şi ţinând cont că e o carte destul de tehnică (Winning State), vă recomand să accesaţi link-ul de mai jos (veţi remarca un scurt filmuleţ ce-ţi dă senzaţia că e „trailer”-ul unui film, un capitol reprodus în întregime, grafice, „file”-uri audio, etc.):

http://www.winningstate.com/gsoccer/

Anunțuri

Responses

  1. Atitudine, orgoliu, mandrie, demnitate … au disparut oare toate acestea (?!) …nu ma refer doar la fotbal !

  2. În mijlocul celei mai adînci crize financiare de dupã Marea Depresiune, instabilitatea sistemului financiar mondial este cît se poate de evidentã. Dar aceasta nu este o instabilitate de moment: au existat mai multe episoade de crizã în þãrile industrializate, în ultimele douã decenii, numeroase crize financiare ºi monetare pe pieþele emergente, liberalizarea comerþului a lãsat multe þãri sãrace cu mai multe daune decît beneficii, mitul „noii economii” s-a disipat, scandalurile corporative au arãtat cã favoritismele ºi guvernarea proastã sînt mai complexe ºi mai rãspîndite decît se credea, bogãþia este distribuitã mai inegal decît înainte, iar fragmentarea socialã ºi excluziunea au crescut atît în þãrile bogate, cît ºi în cele sãrace.

  3. […] (ca sunt chirilist se poate vedea şi într-o trimitere la un post mai vechi pe blog:  https://cipparaschiv.wordpress.com/2009/04/27/lectie-de-marketing/) […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: