Publicat de: Cip Paraschiv | 10 Martie , 2009

Eroul meciului

Deşi a stat pe banca de rezerve, nu figurează în caseta tehnică a meciului care include jucători, antrenori, arbitri, observatori. Chiar şi numele celor doi comentatori au apărut la un moment dat pe ecranul televizorului, însă de el nu a pomenit nimeni…

Dând un „rewind” în timp, nu mai departe de acum două luni, pe data de 1 ianuarie 2009 a spus că părăseşte gruparea din Copou datorită situaţiei financiare precare a clubului. Acum însă, cred că Brăneţ i-ar da cu dragă inimă 2% din contract.

Privind imaginile din min. 45, cu goalkeeper-ul ieşean căzut la pământ şi zăcând inconştient, mi s-a oprit respiraţia. Îmi închipui prin ce au trecut nevasta şi copiii lui Brăneţ… exemple tragice erau destule.

La finalul meciului, firesc, au urmat declaraţiile şi interviurile. Pe el, nu l-a intervievat nimeni. Cu toate că era, de departe, eroul meciului.

Nu la Farkaş, autorul celor două goluri, mă refer, ci la Marius Pralea. Doctorul Marius Pralea care nu a ieşit din cotidian conducând maşina cu peste 200 km/oră, ci doar a făcut un lucru total neinteresant, care nu aduce rating. A salvat viaţa unui om.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: