Publicat de: Cip Paraschiv | 3 Martie , 2009

Pour les connaisseurs

În anul 1979, Consiliul Popular de atunci a pus la dispoziţia Trustului de Construcţii un teren cu o suprafaţă de 38 000 mp, în vederea realizării unei baze sportive destinate fotbalului şi tenisului. Aşa a luat fiinţă, în cartierul Alexandru, stadionul Constructorul.  Pe „Maracana” am evoluat şi eu un sezon la echipa FC Constructorul, pe vremea când aceasta era în Div.B…

Acum doar molozul mai aminteşte de urma vechiului stadion, ce a fost demolat în 2005 cu intenţia de a fi înlocuit cu un Mall.

Ce spune Legea 69/2000 cu modificările şi completările ulterioare?

Art.78’1  Autorităţile administraţiei publice şi societăţile comerciale care au dobândit sau deţin baze şi/sau instalaţii sportive  sunt obligate să păstreze destinaţia acestora şi să le menţină în stare de funcţionare”.

Art. 79 „ (1) Schimbarea destinaţiei sau desfiinţarea unor baze sportive aparţinând domeniului public ori privat al statului sau al unităţilor administrativ-teritoriale se va putea face numai prin hotărâre a Guvernului şi cu construirea prealabilă a altor baze sportive similare celor desfiinţate”.

No comments…

Anunțuri

Responses

  1. No comments… intai gandim, apoi trasam, apoi executam !
    …sau varianta romaneasca : stricam ceva care poate fi imbunatatit si care poate fi folosit ca poate vom face altceva; de gandit, trasat si croit…mai vedem intre timp.
    Cata vreme nimeni nu da socoteala si/sau nu explica macar daca si cum a gandit la momentul unei decizii si cata vreme nu se trateaza banul public cu mai mult respect decat banul propriu… no comments.
    Dumnezeu sa-l ierte pe Brucan !

  2. cineva a incalcat o lege. din cat stiu, nu poti demola un stadion fara sa fi construit un altul inainte…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: