Publicat de: Cip Paraschiv | 10 Februarie , 2009

Mulţumim frumos, Marian Cozma!

În ultimele două zile, pe posturile TV ale patriei abundă specialiştii în sport. Antrenori, jurnalişti şi comentatori sportivi, miniştri, secretari de stat şi parlamentari,  jucători activi sau retraşi din fenomenul sportiv îşi exprimă durerea  vis-a-vis de tragica pierdere suferită de handbalul românesc în urma decesului lui Marian Cozma.

Inevitabil, în discuţii se ajunge şi la problemele cu care se confruntă sportul românesc în ansamblu, fie el de masă sau profesionist. Ziarişti care puteau fi citiţi doar în ziare sau pe blogurile personale, sunt acum invitaţi la televiziuni  în orele de maximă audienţă.  Emisiuni care prin structura lor erau eminamente politice, în aceste zile îşi adaptează formatul spre o tentă sportivă.

Prin urmare, multe persoane află pentru prima oară că România a fost triplă campioană mondială la handbal…

Este bine, pentru că astfel  se poate face o diagnoză mai profundă în privinţa mişcării sportive din România. Este bine, pentru că discuţii de asemenea amploare nu au mai existat de mult în ţara noastră. Iar sedentarismul,obezitatea şi performanţele sportive sunt la cota de avarie!

Faptul dureros e că trebuia să moară un jucător exponenţial al naţionalei de handbal a României, pentru ca fenomenul sportiv să revină în prim-plan. Din ceruri, Marian Cozma reuşeşete să mai înscrie un ultim gol pentru sportul românesc…

Anunțuri

Responses

  1. pacat mare !…un mare caracter a fost invins de niste dementi… iar asta se intampla zilnic, cu sute de oameni care nu pot avea replica, indiferent care este „arma” si care este grupul de dementi, indiferent care este metoda si care este grupul de injositori…sper ca taria de caracter, buna educatie si respectul sa fie mai puternice ! mii de oameni plang… nu doar un om ci propria neputinta in fata umilintei mai mult decat in fata destinului…a neputintei care-i face sa rationeze intai si sa arate cat de frumosi sunt oamenii adevarati fata de netrebnici fara caracter si fara minte.
    Dumnezeu sa-l odihneasca si sa ne ocroteasca !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: