Publicat de: Cip Paraschiv | 23 Ianuarie , 2009

Se caută un atacant

Bergodi a fost instalat oficial la Iaşi şi cere cel puţin un atacant. Nimic nefiresc aici, dacă ţinem cont că s-a renunţat la Tănase, Bâlbă se află încă în recuperare post-operatorie după intervenţia la menisc, iar Pălimaru (deşi promite) pare încă necopt pentru un război atât de mare (salvarea de la retrogradare).

Privind clasamentul golgeterilor după terminarea primei părţi a campionatului, putem remarca cu mândrie (dar şi cu regret că nu mai evolueaza în echipamentul alb-albastru) că printre cei situaţi pe primul loc se află şi Marius Onofraş, un produs 100% al Iaşului.

Provenit dintr-o familie de sportivi, după ce a cochetat o vreme cu judo-ul (antrenat fiind de tatăl său) şi crescut la Centrul de copii şi juniori al Politehnicii, „Tanti” s-a remarcat în primul rând printr-o calitate mai rar întalnită la sportivii de succes: modestia.

Dacă  la sfârşitul ediţiei de campionat 2008/2009 ieşeanul se va situa pe acelaşi onorant loc I, sunt convins că prestaţiile sale vor atrage şi atenţia selecţionerului echipei naţionale.

Anunțuri

Responses

  1. Succes Poli si Bergodi, curaj celor care pot recomanda tineri ieseni talentati; mai ales in situatii delicate mandria de a juca ar putea produce surprize placute ! daca-i tinem la cutie vor veni altii si-i vor remarca…

  2. nice site you have!

  3. […] Ono am mai scris laudativ pe blogul meu si in 2009 si in 2010. Consider ca mai inainte da e fi un mare fotbalist, este o persoana cu calitati morale […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: