Publicat de: Cip Paraschiv | 23 Decembrie , 2008

22 decembrie

22 decembrie 1989  – 22 decembrie 2008, două momente de referinţă in istoria României: căderea unui regim totalitar / instaurarea unui guvern bicolor ce dispune de o largă majoritate parlamentară.

Amândouă momente le-am privit cu speranţă pentru viitorul generaţiei mele… Evident că acum 19 ani eram mai exuberant şi optimist!  

Anunțuri

Responses

  1. merita sa-ti pastrezi optimismul, ia lucrurile asa cum sunt, procedeaza ca pana acum si vei vedea rezultatele (mai devreme sau mai tarziu); tema este clara : exista un guvern, un program de guvernare si mai ales dorinta ( sper ca si putinta…) de a face o viata sigura pentru noi si mai buna pentru noi si familiile noastre. mai greu va fi cu mentalitatea semenilor nostri… adu-ti aminte cum doar relatia de prietenie cu multi oameni de isprava a facut sa existe doar polemici constructive, elegante si/sau civilizate referitor la ceea ce diferentiaza oamenii- ideile lor iar increderea in competenta si verticalitate au consolidat prieteniile adevarate, indiferent de drumul si optiunea fiecaruia la un moment dat; daca ar exista si puterea de a recunoaste lipsa de curaj sau de incredere/hotarare/previziune la un moment dat, daca s-ar intelege mai bine rolul fiecarui om si importanta sa in angrenaj-cat si faptul ca scopul este comun- cu siguranta ar rezulta ca indiferent de conditii merita sa continui a privi cu speranta viitorul ! curaj, incredere, sanatate si suficient noroc !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: