Publicat de: Cip Paraschiv | 29 Noiembrie , 2008

Spartans, prepare for glory !

imgp7313_resize2

Ne apropiem de finalul unei campanii electorale atipice ce va fi urmată duminică de un vot uninominal atipic. Deşi oricât de mult am încercat să-mi calculez „time management”-ul pentru a reuşi să scriu mai regulat pe blog nu am reuşit, nu aş vrea să treacă acest weekend fără a mulţumi „spartanilor” care au fost alături de noi în această perioadă destul de grea.

Plecaţi la o luptă la care toţi recomandau să nu o facem, cu resurse limitate (atât financiare cât şi umane) şi întâmpinând tot felul de piedici „nevinovate”, la care s-au adăugat contracandidaţi cu logistică demnă de US Army, consider că echipa noastră a făcut tot ce s-a putut pentru a determina votul ieşenilor.

De aceea, indiferent de rezultatul ce va fi înregistrat la urne, aş vrea să le mulţumesc minunaţilor tineri din jurul nostru şi să le transmit: Felicitări, voi deja sunteţi câştigători!

Ultima confruntare!

Anunțuri

Responses

  1. sufletul si munca facuta cu incredere sunt mai importante decat fondurile; increderea in calea de urmat si scopul cel bun impreuna cu dorinta de a demonstra ca se poate si altfel… felicitari !… nu uita cand a fost greu si ca daca s-ar incepe o noua campanie imediat dupa validarea rezultatelor ultima luna inainte de urmatoarele alegeri ar insemna doar o confirmare a faptului ca selectia a fost corecta… atat a electoratului cat si a sustinatorilor;


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: